follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta afaceri » Firme studii piata » Studii piata iasi
  home     Firme studii piata   Studii piata iasi

Studii piata

studii piata iasi (IASI)
Firma noastra va overa: servicii de curierat rapid si pota pe aria judetului iasi lucrari de izolatii, tencuieli, varuieli, gresie si faianta, sondaje de opinie si studii de piata..
0740 *** ***Click aici!
studii de piata (IASI)
Incore solutions este o companie cu acoperire nationala, ce propune realizarea de sondaje de opinie cu aplicabilitate in domeniile social si politic, prin elaborarea de harti sociale, studierea efectelor migratiei, evaluarea serviciilor de asistenta sociala, analize situationale, identificarea popularitatii personalitatilor publice/ politice, relevarea perspectivelor asupra comportamentului electoral al cetatenilor si a imaginii liderului politic. In ceea ce priveste studiile de piata, etc...
0232 *** ***Click aici!
studii de piata (IASI)
S.c. phyto expert s.r.l. este o firma specializata in elaborarea documentaÅĢiei privind accesarea fondurilor europene, precum si in implementarea acestora. in cadrul companiei lucreaza o echipa tanara, cu o experienta in domeniu de peste 4 ani, experienta dobandita in cadrul unor companii mari de profil. moto: singura cale de a obtine succesul este sa-i ajuti pe altii sa aiba succes!..
0721 *** ***Click aici!